03-01-07

Verdwijning Kim en Ken herdacht

VERDWIJNING KIM EN KEN

Image Hosted by ImageShack.us

Aan het Asiadok in Antwerpen worden donderdagavond de Antwerpse kinderen Kim en Ken Heyrman herdacht. Broer en zus verdwenen op 4 januari 1994 op 8- en 12-jarige leeftijd in de omgeving van het Antwerpse Schijnpoort.

Donderdagavond verlieten ze exact dertien jaar geleden het ouderlijke huis in de Kerkstraat om te gaan logeren bij een vriendje in Merksem, maar daar kwamen ze nooit aan.

Donderdag verzamelen familie en vrienden om 18.30 uur aan het gedenkteken voor de twee aan het Asiadok, de plaats waar Kim ruim een maand na haar verdwijning in het water, misbruikt en met messteken vermoord, werd terug gevonden. Van haar broertje Ken ontbreekt tot op de dag van vandaag nog elk spoor, net als van de ontvoerder en moordenaar van Kim.

De moeder van de kinderen, Tinny Mast, wil de herdenking aan de droevige verjaardag jaarlijks levendig houden. Ze vreest dat Ken anders nooit teruggevonden zal worden en het verdwijningsdossier onopgelost zal blijven. (belga)


De Morgen, 3.1.2007 16u34


http://www.kindergarten.be
http://groups.msn.com/WerkgroepMorkhoven
http://groups.msn.com/FondationPrincessedeCROY
http://groups.msn.com/Issakaba

21:24 Gepost door Jaap in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ik herinner me die jammerlijke feiten nog ... het had nooit mogen gebeuren ...
Ik hoop dat ze die dader(s) ooit nog mogen vinden ... !
Groetjes, Klaverke

Gepost door: klaverke | 03-01-07

klaverke Volgens mij is de dader(s) in die zaak weer te vinden maar dan moet men het onderzoek in die zaak heropenen en alle gegevens ook behoorlijk natrekken.

Ik heb de indruk dat ze bij de aanhouding van Karl Van Rompaey (de anonieme briefschrijver) de mensen valse hoop hebben willen geven.

Gepost door: Jaap | 15-03-07

klaverke Karl Van Rompaey was de anonieme briefschrijver inzake de verdwijning van Katrien De Cuyper die vier maanden lang in de gevangenis heeft gezeten.

Achteraf bleek hij onschuldig te zijn.

Het is echter geen toeval dat Katrien De Cuyper op bijna dezelfde plaats verdween als waar dat Kim werd vermoord en Ken verdween.

In de buurt van het Asiadok in Antwerpen bevond zich destijds een café waar -volgens bepaalde getuigen- Kim en Ken voor het laatst gezien zijn.
Boven dit café was een vereniging gevestigd die een kinderporno-studio in Nederland heeft.

Gepost door: Jaap | 15-03-07

schijnpoort ik weet nog toen wij er woonde dat er sprake was dat er daar ne pedofiel woonde of zoiets in de buurt van het schijnpoort/sportpaleis.

Gepost door: neirynck soraya | 16-10-08

Alle informatie is welkom. Want we blijven gewoon verder werken, wat justitie ook probeert om de zaken in de doofpot te stoppen.

Gepost door: Jeffe | 21-10-08

Beste,

2 kinderen verdwenen op 4 januari 1994 op 8- en 12-jarige leeftijd toen ze van een tram afstapten en werden ontvoerd door 4 opdrachtnemers.

ik weet in ieder geval dat ze naar een pand werden ondergebracht op een boogschut van het shipperskwartier.

Het pand was in handen van een rijke industrieel (Louis Hendrickx) uit Herentals.

Dat de conciërge (Lambrechts) van het pand gekend is. Het pand was gelegen in de Carnotstraat nummer 5.

Iedereen die meer info kan bezorgen ivm met Baum of Lambrechts mag mij steeds contacteren via mijn blog.

Censored31

Gepost door: Censored31 | 03-07-11

De commentaren zijn gesloten.